Waar?

De Bloeierij is te vinden op het weiland achter het Van der Valk Hotel.

 

Het bezoek adres is:

De holle Bilt 10

 

Het post adres is:

Boslaan 14
3417 AB

Montfoort

Als je wilt langskomen bij De Bloeierij, wil je dan eerst een afspraak maken? Onder het kopje contact kan je zien hoe.

 

 

De Bloeierij is op de volgende manier te bereiken:

Openbaar vervoer

Vanaf Utrecht centraal komen vrijwel alle bussen richting Zeist langs de tuinderij. Uitstappen bij bushalte ‘De holle Bilt’. Steek de parkeerplaats van het hotel over en ga rechts (richting Zeist).  De eerste weg links inslaan, bij het bord van Utrechts landschap, richting landgoed Beerschoten. Aan de linkerkant, na het eerste huis op de hoek, staat een houten hek, wanneer je hier bent, even bellen (061476685), dan wordt je opgehaald en naar de tuin gebracht.

 

Vanaf station Driebergen komen vrijwel alle bussen richting Utrecht langs de tuinderij. Uitstappen bij bushalte ‘De holle Bilt’. Steek de parkeerplaats van het hotel over en ga rechts (richting Zeist De eerste weg links inslaan, bij het bord van Utrechts landschap, richting landgoed Beerschoten. Aan de linkerkant, na het eerste huis op de hoek, staat een houten hek, wanneer je hier bent, even bellen (061476685), dan wordt je opgehaald en naar de tuin gebracht.

 

Per auto/fiets

Op het kruispunt van de Utrechtseweg en de Universiteitsweg gaat u richting De bilt, waarna u de eerste afslag neemt naar rechts de Holle Bilt op. Deze rijd u af tot voorbij het Van der Valk hotel. Na de grote parkeerplaats van het hotel, gaat u de eerste links, het Utrechts Landschap op, richting landgoed Beerschoten. Aan de linkerkant, na het eerste huis op de hoek, staat een houten hek. U kunt hier uw auto parkeren. Wanneer je hier bent, even bellen (061476685), dan wordt je opgehaald en naar de tuin gebracht.